zoldhulladekszallitas

Kerti zöldhulladék elszállítás: ezért az árért (amiért máshol, még üres konténert sem kap) mi fel is pakoljuk. Az elszállított zöldhulladékot komposztáló üzembe szállítjuk!

Amennyiben a kupac kisteherautónkal nehezen közelíthető meg pár m3 áráért akár ki is hordjuk, ha kell motoros fűrésszel aprítjuk.

Az elszállítandó zöldhulladék rendezett kupacozása, gyorsabbá, könnyebbé és olcsóbbá teszi az elszállítást:

Példa rá, hogy hogyan tudja kiszámítani megközelítő pontossággal az elszállítandó fa mennyiségét: Pl: 1.5 méter széles, 2 méter hosszú és 1 méter magas kupac = 3m3.

Figyelem! 3m3 a minimum rendelés/cím. Budapesti árak!

  • 1-3m3 már 25.000 Ft+áfa felpakolással,
  • 4 m3 -10 m3 felpakolással, már 7.000 Ft+áfa/m3 kisteherautós kézi rakodás esetén,
  • 10 m3 - 100m3 közötti mennyiség esetén már  6.000 Ft+áfa/m3 önrakodós, csipegető kanalas teherautó esetén.

Amennyiben 100 m3 feletti az elszállítandó gally mennyisége,vagy nem fér hozzá a nagy autó, az alábbi ágaprító szolgáltatás a leggazdaságosabb. Ilyen mennyiségnél válassza ezt a szolgáltatás típust! 

  • 100m3-től között már 2500-3000Ft+áfa/m3 ágaprítással, 23cm átmérőig, óránként akár 15-20m3-es kapacitással, professzionális TS Ecoline 327-es aprító géppel! Apríték elszállítás: egyeztetés alapján

Profi teljesítményű Ecoline aprítógéppel vállaljuk: gallyak, kiszedett örökzöldek, cserje, sövény nyesedékek , telek tisztításból eredő magoncok, bozótos ágaprítását akár 23 cm átmérőig.

agapritas gallydaralas


Az ágaprításra szánt zöldhulladék rendezett kupacozása, gyorsabbá, könnyebbé és olcsóbbá teszi az ágdarálást. Munkavégzés előtt is hívhat bizalommal, és segítünk a gazdaságos deponálásban.
Ingyenesen felmérjük az apritolása szánt kupacot, lemérjük a m3-t, és fix áron eltüntetjük! Így ön nincs kitéve a különböző gépek teljesítményének és a kézi adagolás gyorsaságának.

A keletkező apríték nagyszerű alapanyag komposztáláshoz, talajtakaráshoz kérésre komposztálóba szállítjuk, vagy az adott területen felhasználásra kerül.

Az esetlegesen nem darálható zöldhulladékot /gyökérzet, avar, félig komposztálódott, szemetes apróbb nyesedék/ kedvezményesen elszállítjuk!

Kérjük, a zöldhulladékszállítási adatlapot mindenképpen töltse ki , benne a pontos címmel, elérhetőséggel, a hulladék jellegével, (Pl: levél, ág-gally, nyesedék, kivágott tuják) a várható mennyiséggel, és jelentkezünk!

A zöldhulladékszállítási adatlap kitöltéséhez kattintson ide!

hulladek szallitas Ford hulladek szallitas02 Ford


Czinder Viktor: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 0630/2517725

  • Lomtalanítás: éves aktuális lomtalanításkor akár csak ki-le-fel hordás.
  • Téli síkosság mentesítő anyagok kiszállítása: Útszóró só, Útkáli: www.sogazda.hu
wamatec kert 023.jpgtoyota hiace 001.jpgwamatec kert 022.jpg

A zöldhulladékszállítási adatlap kitöltéséhez kattintson ide!

Társasházi takarítás árkalkulátor


Függőfolyósók takarítása nélkül!