A kertünk a pihenés, a kikapcsolódás helye. A szép zöld fű, a megfelelő időben, megfelelő helyre árnyékot borító fák, a mindig virággal kedveskedő bokrok a körültekintő és alapos tervezés eredményeképp lesznek kertünk részei.

A lakóparkok, a több család által használt nagy alapterületű kertek kialakítása még alaposabb körültekintekintést kiván. A különböző igények maximális kielégítésére szükséges törekedni. Fontos, hogy ilyen esetben a kisgyermekes családoktól a független fiatalokon keresztül az idősebbek is megtalálják a számukra kellemes életteret.

termszet-vegyes 032.jpg
Mi segítséget nyújtunk!
Megtervezzük és kivitelezzük is az Ön számára A Tökéletes Kertet. Ami pontosan illeszkedik a hétköznapokba, kellemes hátteret biztosít a hétvégi vendégeskedésekhez, a gondtalan pihenéshez és feltöltödéshez. Gyorsan és szakszerűen elkészítjük. Könnyen és egyszerűen fenntartható.

Igen rövid időn belül felmérjük a szükséges munkákat és elkészítjük ajánlatunkat.

A felmérés és az ajánlatkészítés minden esetben ingyenes! 

Kerttervek készítése

termszet-vegyes 027.jpgOkleveles kertészmérnök munkatársunk segít önnek. Tematikusan válogatott, képek segítségével méri fel az elképzeléseket, majd személyes egyeztetések és terepi bejárás után készíti el a terveket. A dísznövények kiválasztásánál és a virágos növények telepítésénél is végigköveti a folyamatot.

 


 

Dísznövények telepítése

orszghz 8. borostyn lebonts 003.jpg

Sokszor előfordul, hogy nincs szükség többre az élhetőbb kert kialakításához, mint egy-két megfelelően elhelyezett, vagy éppen áthelyezett növényre. Tanácsot adunk és segítünk. Elképzelhető, hogy a reménytelennek érzett kertben benne rejlenek a lehetőségek. Az bozótnak tünő növényről kiderül, hogy orgona és egy ifjító metszés után pár év múlva virágos takarósövényt nyújt a kiváncsi szemek elől. Az is kiderülhet, hogy a most vásárolt házban az addig építési hulladéknak tartott kő egy gyönyörű sziklakert alapja lehet.


A növényeket megbízható, sok éve velünk együttműködő partnereink biztosítják. Árajánlat készítésnél tájékoztatást adunk az adott évszakban, telepíthető növényekről.

 

Gyepesítés, gyepszőnyeg fektetés

tornaalja 10. gallyazs-ifjts 262.jpgA szép kert szép fű nélkül? Ahhoz, hogy a fűnyíróval egyszerűen karbantartható gyep ékesítse kertünket szükséges lehet az újra gyepesítés. Ha Ön türelmetlen és azonnal selymes simogató fűvet szeretne akkor ajánljuk a gyepszőnyeg fektetést.

A szép fű sajnos megfelelő előkészítés nélkül nem marad sokáig szép. Megmondjuk, hogy szükséges - e földcsere, hogy milyen fűmag szükséges. Mindezt természetesen beszerezzük és kivitelezzük.

 

Öntözőrendszerek telepítése

ri 14. gesztenyefa gallyazs 002.jpgAz egyre melegedő száraz nyarak következtében ma az egyik legnagyobb probléma az öntözés, a növények számára nélkülözhetetlen víz biztosítása. Öntözőrendszer kiépítésével sok problémától kíméljük meg magunkat. Az öntőzőrendszer a növényeknek a legmegfelelőbb időben a hajnali, esti órákban biztosítja a kellő mennyiségű vizet. Optimálisan adagolja a csepegtető a cserjék számára az éltető nedvességet, a jól kialakított és szórófejekkel pontosan lefedett gyepes területet pontosan annyi ideig, annyi vízzel öntözi amennyi a leggazdaságosabb az Ön számára. Az öntözőrendszerrel így pénzt takarít meg.

 

 

 


Sziklakertek építése

domb bulgr kvel.jpgSzintkülönbségek esetén. Igen napos, meleg helyekre. Különlegességként. Ha kevés gondozást igénylő, de szép érdekes foltot szeretne kialakítani.
A sziklakerti növények megfelelő kiválasztásával szinte egész évben virágzó kedves foltja lehet kertjének bármely része.
Ne csak a hegyományos sziklakertbe gondolkozzon! Igen kedveltek megrendelőink között a kulékavics ágyásba telepített sziklakerti növények. Ezzel az olyan kevéssé hasznosítható részek mint gépkocsibeálló is kertje részévé válhat.


 

Támfalak beépítése


tmfal.jpgA meredek, nagy szintkülönbségű kertekben rengeteg kedvező megoldás létezik. A betonból kiöntött vagy sziklából kifaragott "papucsok" elhelyezéstől a különféle kúszónövények telepítéséig. Mi tudunk még egy megoldást! Facölöpökkel végezzük el a kitámasztást. A támfal különleges érdekes benyomást kelt és még szebben mutatnak a rá telepített növények.
Kerti szegélyek készítése

csaba 34a kertpts 003.jpgA különböző borítású vagy használatú területekre építünk be kerti szegélyeket. Ezek anyaga, vastagsága mindig az elválasztandó területek jellemzőitől függ.

Kézi és gépi földmunkák kivitelezése

wamatec kert 020.jpgA kertépítések folyamán a föld megmozgatása mindig a legjelenetősebb feladat. Nélküle nem kialakítható a megfelelő gyepszőnyeg, a szép virágágyás, a kellemes kerti út. Az építés folyamán ez sokszor jelenti kisebb gépek használatát. Néhány nagy területű kert esetében lehet szükséges a nagyméretű földmunkagépek használatára. Az árajánlatokban mindig feltüntetjük a földmunka mennyiségét és árát.

Felmérés és ajánlatkészítés akár 72 órán belül !


 

Társasházi takarítás árkalkulátor


Függőfolyósók takarítása nélkül!